Hoe werkt het?

Of u nu een expediteur, consolidator, een NVOCC met behoefte aan een complete oplossing bent, dan wel een import/export manager die zijn logistieke activiteiten trackt. Logitude World heeft de juiste oplossing voor u. Logitude is een moderne SaaS oplossing die gebruik maakt van de nieuwste technologieën, met veel functionaliteiten en bovenal zeer gebruikersvriendelijk.

Freight Forwarding Management

Beheer uw verschepingen van begin tot eind, inclusief alle benodigde documenten, email templates, berichten naar uw klanten, dashboards en andere functionaliteiten

Costs & Profit/Loss Analysis

Beheer uw betalingen en ontvangsten  met geavanceerde functies en rapporten van geschatte en werkelijke kosten, maak eenvoudig facturen naar klanten en registreer de kosten per zending.

INTTRA

De INTTRA-functie van Logitude biedt een snelle en eenvoudige manier voor het versturen van de shipping instructie en de communicatie met de rederijen.

e-AWB (Air Waybill)

Met Logitude is e-AWB management intuïtief en efficiënt en een krachtig onderdeel van de forwarding oplossing. Het registreren en volgen van zendingen was nog nooit zo eenvoudig.

Probeer Logitude uit en kijk of ons product geschikt is voor uw bedrijf

Geen creditcard, geen gedoe!

Trial Sign Up | OLD
reCAPTCHA
*
Logitude World ofrece a los agentes de cargo un software de gestión de mercancías para administrar todas las operaciones en una plataforma digital y prestar servicios superiores de carga.

Detalles de Contacto de Logitude World

info@logitudeworld.com
State of Delaware, 108 West 13th Street,
City of Wilmington,
Country of New Castle, 19801

Encuéntranos en

© 2023 Copyright Logitude World. All Rights Reserved.